over ons


Wij, Sarah, Lisette, Judith en Hannah zijn het team achter de dag van bloei.
Ontstaan vanuit losse plannen die prachtig samenkwamen. Sarah wilde vanuit een project over processen van vrouwen een dag organiseren om elkaar in het echt te ontmoeten en te verbinden. Waarvandaan alle ruimte is om te creëren. Hannah wilde een dag organiseren en daar psychologische inzichten delen. Voor vrouwen van alle generaties. Samen zochten ze andere vrouwen om de inhoud en vorm te versterken.

Vanuit het idee dat vandaag de dag vrouwen vaak concurreren met anderen, en met zichzelf. Het is vaak nooit goed genoeg. Daarom een tegenbeweging, vanuit het idee: het is al goed. Vanuit die gedachte zoeken met nieuwsgierigheid en creativiteit naar mogelijkheden voor groei, leren en creëren. Tot bloei.

Meer over onze visie & missie.Sarah

Sarah is oprichtster van Shop Saar en ontwerpt eerlijke kleding voor vrouwen en baby’s. Ze is ondernemend, gevoelig en zit vaak vol ideeën.

Meer over haar verhaal.

Lisette

Lisette is opgeleid aan de kunstacademie als fotograaf. Ze heeft net een zoon gekregen en werkt als grafisch vormgever. Ze is karaktervol, eigen, zinnig en enthousiast.

Meer over haar verhaal.

Judith

Judith is verpleegkundige en is opgeleid als cultureel antropoloog, ze is creatief, origineel en vindingrijk.

Hannah

Hannah is nieuwsgierig, gedreven en betrokken. Ze is geïnteresseerd in de mens van nu. Hoe hoopt zij?

Meer over haar verhaal.
de dag van bloei wordt mede mogelijk gemaakt door:
Wil jij je ook aansluiten en meedenken, organiseren?
Of meedoen met je onderneming?

Mail naar hallo@dagvanbloei.nl